Kerntalenten

“Een kind wordt niet creatief door met Lego te spelen.

Een kind speelt graag met Lego omdat het creatief is.”

Daniëlle Krekels

Bij je geboorte ligt het grootste deel van je talenten al vast. Als kind trek je naar die activiteiten toe die van nature bij je passen. En dat is precies de basis van de kerntalentenmethode. De dingen waar jij mee speelde en de manier waarop je dat deed zeggen ontzettend veel over jouw aard, je potentieel en waar jouw intrinsieke motivatie zit. Aan de hand van allerlei vragen breng ik jouw profiel in beeld: jouw eigen combinatie van 23 kerntalenten, verdeeld in sterke, halve en kleine talenten. Met dit profiel heb jij een heel scherp beeld van jezelf. Je weet waar jij écht energie van krijgt. Als het je lukt een omgeving te creëren waarin je je sterke kerntalenten kwijt kunt dan voel je een flow. Als je in een situatie zit waarin je een beroep moet doen op je kleine kerntalenten dan loop je hierop leeg. Gebruiken van je halve kerntalenten kun je een tijdlang volhouden maar je hebt nooit het gevoel dat je precies doet wat je leuk vindt.

Ik bied verschillende vormen aan:

  • een analyse met als resultaat inzicht in jouw kerntalenten op hoofdlijnen;
  • een volledige analyse waarbij ik alle inzichten gedetailleerd weergeef in een rapportage, een basis waar je altijd op terug kunt vallen;
  • een volledige analyse als basis met daaraan gekoppeld een aantal coachingsgesprekken.

Ik bied ook kennismakingsworkshops aan voor (kleine) groepen. Bijvoorbeeld managementteams die aan de slag willen met de ontwikkeling van medewerkers. Of HR teams die een andere manier van verzuimbegeleiding willen ontwikkelen.

Kerntalenten vormen ook een belangrijk onderdeel als ik aan de slag ga met teams. Dat doe ik vanuit Organiseer je Kerntalenten.

Ik haal uit mijn Eigen Waarde nog Meer Waarde. 

Benieuwd? Ik ook naar jou!