Ervaringen van klanten

“Ingeborg is een vakvrouw. Ze weet als geen ander een goede analyse te maken en je kerntalenten naar boven te halen. Ik was even mijn zelfvertrouwen kwijt maar die heeft ze mij volledig terug gegeven. Ik bedank je hartelijk Ingeborg voor de tijd die je in me gestoken hebt. Hier kan ik mee verder. Je bent een toppertje!” Angelique Lips, Dordrecht

“Ik was nieuwsgierig naar de kerntalentenmethode en wat het zou kunnen opleveren. Er zijn bij mij een aantal kwartjes gevallen en een aantal zaken zijn verklaard en toch ook wel een aantal uitkomsten die me aan het denken hebben gezet. En dat door eigenlijk alleen maar vragen te beantwoorden over speelgoed van vroeger. Ingeborg is een prettige gesprekspartner en wat ik vooral sterk vind is haar scherpe analyse, hoe ze verbanden legt en haar ‘omdenken’; hoe je iets op een positieve manier voor je kan laten werken. Bedankt Ingeborg!” Erika van IJperen, Rotterdam

Extra trots ben ik op het verhaal van Marjolein, finalist van Heel Holland Bakt 2017. Door onze gesprekken heeft zij zich op het allerlaatste moment toch opgegeven voor dit programma. Ik weet nog dat zij vol ongeloof kwam vertellen dat ze door alle selectierondes was gekomen. Tijdens de opnames heb ik haar zien groeien. En werd duidelijk waar haar intrinsieke motivatie zat, haar passie! “Niemand heeft mij zo goed kunnen helpen als Ingeborg. Waar het begon met min of meer ‘gewone’ gesprekken, kwam later de kerntalentenanalyse aan bod. Dit heeft me inzicht gegeven in wie ik ben, welk soort werk wel en niet bij mij past, en vooral waarom. De analyse en gesprekken hebben zo veel meer houvast gegeven om de juiste keuze te kunnen maken. Het gaf me moed om mijn baan op te zeggen en te gaan doen wat echt bij me past. Ik heb nu zo veel meer energie ten opzichte van een jaar geleden!” Marjolein van Till, Ameide

“Bedankt voor de kerntalentenanalyse, Ingeborg! Het heeft mij bewust gemaakt en inzichten gegeven over mijzelf. Aspecten waar ik (nog) niks mee deed, maar die wel mijn sterke kerntalenten zijn pak ik nu juist wel op en dat geeft mij heel veel extra plezier. Ik durf nu op mezelf te vertrouwen dat ik bepaalde dingen juist wel kan.” Britta van Houwelingen, Dordrecht

“Ik heb met Ingeborg een aantal fijne gesprekken gevoerd waar ze voor mij precies de juiste vragen stelde op het juiste moment. Ze voelt het gesprek goed aan en triggert mij om op een andere manier naar mezelf te kijken. De KernTalentenanalyse was voor mij een eye-opener waarbij ik een inkijkje in mijn eigen karakter heb gekregen. ‘Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn’ ” Nienke van der Weijden, Gorinchem

“Wat zag ik in jou?

Een warm mens.

Wat zag ik in jou?

Een bescheiden mens.

En ik zag ook in jou,

wat van mij.”

Bedankt, Wim Hoeben, Gilze

“Jouw open persoonlijkheid zorgde ervoor dat ik makkelijk mijn persoonlijke verhaal, wat ik het liefst niet doe, vooraf en als aanvulling op de vragen kon doen om zo uiteindelijk tot de kern van mijn talenten te komen. Hetgeen tot dat nu toe bij andere externe trainingsbureaus niet is gelukt.”  Roos Kramer, Hoeven

“Door de kerntalenten analyse werd ik me bewust van vele aspecten van mijn leven die onbewust een rol spelen maar die ik vaak niet bewust kon benoemen. Er zijn vele kwartjes gevallen en voor de toekomst goede input om juiste keuzes te maken. Dus vooral de dingen doen die je leuk vindt en waar je energie van krijgt!!” Helen Leyte, Bergen op Zoom

“Naast een individuele analyse, heb ik door Ingeborg een teamanalyse laten maken van en samen met mijn medewerkers. Met dit inzicht is een aantal taken in het team herschikt en gaan we creatieve klussen zelf doen, in plaats van uitbesteden. Het wat een inspirerende en bovendien vruchtbare workshop!” Angela Vermeulen, Gorinchem

“De KernTalentenAnalyse is voor mij een helder en concreet instrument gebleken om zicht te krijgen op wie en wat ik ben, en wat ik kan. En bovenal is me duidelijk geworden wat ik niet meer hoef na te streven. Dat geeft een heleboel nieuwe energie! Ingeborg de Keizer heb ik leren kennen als betrouwbare en zeer deskundige KernTalentenAnalist. Ze is betrokken, en kan toch voldoende distantie bewaren.” Hank Schuitmaker, Sleeuwijk.

“Ingeborg is een fijne gesprekspartner. Ze stuurt je waar nodig is om de antwoorden van de vragenlijst inzichtelijk te maken zonder dat zij je hierbij beïnvloedt. Ze straalt rust uit, heeft een actieve luisterhouding, denkt mee en neemt echt de tijd voor je. Door de KernTalentenanalyse heb ik veel inzichten over mijzelf gekregen, iets waar ik de rest van mijn leven gebruik van kan maken!” Ilona ter Horst, Sliedrecht.