Ervaringen

Kerntalenten en coaching: “Afgelopen jaar kwam ik er achter dat ik waarschijnlijk hoogbegaafd ben of in ieder geval herken ik er veel in. Omdat ik zowel privé als werk een aantal keuzes lastig vond om te maken heeft Ingeborg een kerntalent analyse met mij gedaan. Dankzij de kerntalent analyse en de gesprekken met Ingeborg zijn er voor mij weer een aantal puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Het belangrijkste wat ik eruit heb kunnen halen is dat ik bewuster keuzes kan maken in wat ik wel en niet wil naar de toekomst toe. Ik doe altijd van alles, alleen niet alles vind ik even leuk en sommige dingen vreten energie. Waar dat door kwam kon ik nooit echt plaatsen, dankzij de kerntalent analyse kan ik dingen die ik eerder wel voelde nu verwoorden en onderbouwen. Met deze inzichten kan ik nu weer zelf verder op pad” Hester

Nederland leert door: “Vanuit de NL leert door subsidie heb ik me bij Ingeborg gemeld voor een kerntalentenanalyse. Vastgelopen in mijn loopbaan stond ik op een kruispunt. Via deze methodiek wilde ik ontdekken welke talenten mij nou écht energie geven. Ingeborg heeft op een heldere en inspirerende manier mijn kerntalentenprofiel toegelicht. Ik ben haar nog steeds dankbaar voor alle waardevolle inzichten! Nu weet ik eindelijk waar mijn ogen van gaan sprankelen. De eerste stap naar een nieuw en passend carrièrepad. Een kantelpunt in mijn leven!” Chrissy Flohr, Utrecht

Nederland leert door: “Via de subsidieregeling ‘Nederland leert door’ had ik de mogelijkheid een loopbaantraject te doorlopen. In het kader van dit traject gaf Ingeborg de optie mijn kerntalenten te ontdekken, waar ik erg blij mee was! Binnen de opgestelde kaders van de subsidie, maar buiten de bebaande paden, gingen we aan de slag! Het waren fijne gesprekken en heel waardevol. Ik heb (over)zicht gekregen in mijn kerntalenten, wie ik van nature Ben. Het heeft verder op gang gebracht, dat ik Mezelf mag gaan Erkennen, en nu beter overzie waar ik mij verder in kan ontwikkelen, om dichterbij mijn kern te komen. Om te Zijn wie ik Ben. Dit geeft mij vertrouwen voor de toekomst. Vanuit dit raamwerk van mijn kerntalenten, kan ik nu gericht verder op ontdekkingstocht op het gebied van opleiding & werk; wat bij Mij past, waar ik Energie van krijg! Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen!” Mariamne Boot, Groningen

Kerntalenten en coaching: “Een afwisselende baan in het beroepsonderwijs, hoogbegaafdheid, een mooi druk gezin en veel vrijwilligersklussen maken het lastig om mijn tijd en aandacht goed te verdelen. Ook lastig om na te gaan: wat past echt goed bij mij, waar krijg ik energie van. De kerntalent analyse, het interview en het fijne nagesprek hebben mij geholpen om mezelf beter te leren kennen. De rapportage geeft goede handvatten voor mijn huidige activiteiten en voor toekomstige loopbaankeuzes.” Peter, Zuid-Holland

Kerntalenten en coaching: “Tijdens mijn zoektocht naar handvatten voor mijn persoonlijke ontwikkelingen en vervolgstappen in mijn carriere, stuitte ik op Ingeborg de Keizer. Haar aanpak van kerntalenten intrigeerde me. Uit nieuwsgierigheid en behoefte aan een andere invalshoek heeft Ingeborg me geholpen met een kerntalentenanalyse. Een boeiend en waardevol proces. Ingeborg is een vakvrouw met wie ik kan lezen en schrijven. Een fijn mens die doortastende vragen stelt en je toch op je gemak laat voelen. Vooral de combi onderzoek – rapport – uitvoerig gesprek vond ik prettig. En het levert handvatten op waar ik wat mee kan.” Communicatieprofessional, Noord-Brabant

Werk Fit traject UWV: “Bij Ingeborg voelde ik me snel op mijn gemak. Het kerntalentenonderzoek heb ik als diepgaand, nuttig en betrouwbaar ervaren. Er was tijdens dat onderzoek en tijdens het verdere Werkfit-traject veel ruimte voor mijn verhaal en persoonlijke situatie. Hoe Ingeborg zich richt op de positieve basis van mensen is heel prettig. Het heeft bij mij onder andere als effect gehad dat ik meer zelfvertrouwen heb ontwikkeld en steeds stappen van verandering heb gezet. Ik ben meer gaan oefenen en uitproberen in sociale interacties en meer activiteiten gaan ondernemen, zoals uitbreiden van sportactiviteiten en vrijwilligerswerk. Het bespreken van arbeidsmogelijkheden en ideeën ging tijdens mijn hele proces samen met Ingeborg vanzelf. De fijne locatie met prachtig uitzicht maakte het geheel compleet.” Sandra, Zevenbergen

Teamanalyse: “Naast een individuele analyse, heb ik door Ingeborg een teamanalyse laten maken van en samen met mijn medewerkers. Met dit inzicht is een aantal taken in het team herschikt en gaan we creatieve klussen zelf doen, in plaats van uitbesteden. Het wat een inspirerende en bovendien vruchtbare workshop!” Angela Vermeulen, Gorinchem

45+ ontwikkeladvies: “Via het intranet van mijn werk kwam ik een artikel tegen over loopbaan coaching bij 45+. Omdat ik het niet zo goed naar mijn zin had en eigenlijk ook niet goed wist wat ik wilde besloot ik er gebruik van te maken. Op deze manier kwam ik bij Ingeborg terecht. Zij gaf me twee opties: een 3 tal gesprekken of een kerntalenten analyse. Omdat ik bij mijn zoon had gezien hoe waardevol dat was heb ik voor die laatste optie gekozen. Ingeborg zelf is een prettige persoon waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Vooraf aan ons gesprek had ik een hele vragenlijst in moeten vullen. Was ook leuk om te doen. De conclusie die getrokken werd was voor mij heel herkenbaar. Er vielen zoveel puzzelstukjes in elkaar! Het gaf bijvoorbeeld inzicht waarom ik zo vaak van baan gewisseld ben. Waarom ik zo vaak “ teleurgesteld” ben in mensen. Dat het werken onder “ een baas” totaal niet bij me past etc. Ze had me als tip gegeven om een boek nogmaals te lezen. Ik had dit boek al gelezen maar niet vanuit mijn eigen perspectief. In dit boek heb ik ook zoveel herkenbare situaties gelezen dat dit me helpt in mijn huidige baan maar ook hij het zoeken naar wat wel bij me past.” Cobie van Beuzekom, Sliedrecht

Kerntalenten en coaching: “Ongeveer een jaar na ons laatste gesprek zien Ingeborg en ik elkaar weer. Ik wilde graag vertellen hoe het met me gaat en wat de gesprekken met haar het afgelopen jaar met mij gedaan hebben. Ik sta steviger in mijn schoenen en ben mezelf een stuk meer gaan accepteren. Op werkgebied heb ik de keuze gemaakt voor iets wat écht bij mij past en waar ik energie van krijg. De gesprekken met Ingeborg hebben voor een groot deel bijgedragen aan het feit dat ik deze keuze durfde te maken.” Nienke van der Weijden. Gorinchem

45+ Ontwikkeladvies: “Ingeborg is een vakvrouw. Ze weet als geen ander een goede analyse te maken en je kerntalenten naar boven te halen. Ik was even mijn zelfvertrouwen kwijt maar die heeft ze mij volledig terug gegeven. Ik bedank je hartelijk Ingeborg voor de tijd die je in me gestoken hebt. Hier kan ik mee verder. Je bent een toppertje!” Angelique Lips, Dordrecht

Kerntalenten en coaching: “Ik was nieuwsgierig naar de kerntalentenmethode en wat het zou kunnen opleveren. Er zijn bij mij een aantal kwartjes gevallen en een aantal zaken zijn verklaard en toch ook wel een aantal uitkomsten die me aan het denken hebben gezet. En dat door eigenlijk alleen maar vragen te beantwoorden over speelgoed van vroeger. Ingeborg is een prettige gesprekspartner en wat ik vooral sterk vind is haar scherpe analyse, hoe ze verbanden legt en haar ‘omdenken’; hoe je iets op een positieve manier voor je kan laten werken. Bedankt Ingeborg!” Erika van IJperen, Rotterdam

Kerntalenten en coaching: Extra trots ben ik op het verhaal van Marjolein, finalist van Heel Holland Bakt 2017. Door onze gesprekken heeft zij zich op het allerlaatste moment toch opgegeven voor dit programma. Ik weet nog dat zij vol ongeloof kwam vertellen dat ze door alle selectierondes was gekomen. Tijdens de opnames heb ik haar zien groeien. En werd duidelijk waar haar intrinsieke motivatie zat, haar passie! “Niemand heeft mij zo goed kunnen helpen als Ingeborg. Waar het begon met min of meer ‘gewone’ gesprekken, kwam later de kerntalentenanalyse aan bod. Dit heeft me inzicht gegeven in wie ik ben, welk soort werk wel en niet bij mij past, en vooral waarom. De analyse en gesprekken hebben zo veel meer houvast gegeven om de juiste keuze te kunnen maken. Het gaf me moed om mijn baan op te zeggen en te gaan doen wat echt bij me past. Ik heb nu zo veel meer energie ten opzichte van een jaar geleden!” Marjolein van Till, Ameide

Kerntalenten en coaching: “Bedankt voor de kerntalentenanalyse, Ingeborg! Het heeft mij bewust gemaakt en inzichten gegeven over mijzelf. Aspecten waar ik (nog) niks mee deed, maar die wel mijn sterke kerntalenten zijn pak ik nu juist wel op en dat geeft mij heel veel extra plezier. Ik durf nu op mezelf te vertrouwen dat ik bepaalde dingen juist wel kan.” Britta van Houwelingen, Dordrecht

Kerntalenten en coaching: “Ik heb met Ingeborg een aantal fijne gesprekken gevoerd waar ze voor mij precies de juiste vragen stelde op het juiste moment. Ze voelt het gesprek goed aan en triggert mij om op een andere manier naar mezelf te kijken. De KernTalentenanalyse was voor mij een eye-opener waarbij ik een inkijkje in mijn eigen karakter heb gekregen. ‘Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn’ ” Nienke van der Weijden, Gorinchem

Kerntalenten en coaching: “Jouw open persoonlijkheid zorgde ervoor dat ik makkelijk mijn persoonlijke verhaal, wat ik het liefst niet doe, vooraf en als aanvulling op de vragen kon doen om zo uiteindelijk tot de kern van mijn talenten te komen. Hetgeen tot dat nu toe bij andere externe trainingsbureaus niet is gelukt.”  Roos Kramer, Hoeven

Kerntalenten en coaching: “Door de kerntalenten analyse werd ik me bewust van vele aspecten van mijn leven die onbewust een rol spelen maar die ik vaak niet bewust kon benoemen. Er zijn vele kwartjes gevallen en voor de toekomst goede input om juiste keuzes te maken. Dus vooral de dingen doen die je leuk vindt en waar je energie van krijgt!!” Helen Leyte, Bergen op Zoom

Kerntalenten en coaching: “De KernTalentenAnalyse is voor mij een helder en concreet instrument gebleken om zicht te krijgen op wie en wat ik ben, en wat ik kan. En bovenal is me duidelijk geworden wat ik niet meer hoef na te streven. Dat geeft een heleboel nieuwe energie! Ingeborg de Keizer heb ik leren kennen als betrouwbare en zeer deskundige KernTalentenAnalist. Ze is betrokken, en kan toch voldoende distantie bewaren.” Hank Schuitmaker, Sleeuwijk.

Kerntalenten en coaching: “Ingeborg is een fijne gesprekspartner. Ze stuurt je waar nodig is om de antwoorden van de vragenlijst inzichtelijk te maken zonder dat zij je hierbij beïnvloedt. Ze straalt rust uit, heeft een actieve luisterhouding, denkt mee en neemt echt de tijd voor je. Door de KernTalentenanalyse heb ik veel inzichten over mijzelf gekregen, iets waar ik de rest van mijn leven gebruik van kan maken!” Ilona ter Horst, Sliedrecht.