Welk werk…?

Waarom lijkt niemand mij te begrijpen? Waarom ben ik zo moe? Waarom lijk ik altijd rare ideeën te hebben? Waarom gaan mijn collega’s niet mee in mijn voorstellen voor een efficiëntere aanpak? Waarom gaat alles zo traag? Ik ben niet arrogant!

Mensen lopen regelmatig vast in hun werk. Vanuit mijn ervaring en expertise kan ik begeleiding bieden. Als coach loop ik, soms letterlijk, een stukje met jouw leven mee. Ik luister naar je, we delen ideeën, gedachten, gevoelens. En komen letterlijk stap voor stap een stuk verder. Ik ben in staat goede vragen te stellen.

Ik combineer coaching vaak met een KernTalentenanalyse. De analyse biedt een prachtig startpunt, met heel vaak nieuwe inzichten. Op basis daarvan voeren we een aantal gesprekken.

Mooi vond ik de uitspraak van een de medewerkers van een van mijn teams: “jij bent de eerste die zo snel zo dichtbij de kern kwam, dat heb ik nog nooit meegemaakt”.

Benieuwd? Ik ook naar jou! Neem contact op!