Samenwerking

Samenwerken vind ik ontzettend leuk, omdat het meerwaarde oplevert. Voor mezelf, maar ook voor de mensen die ik begeleid.

Bij grote opdrachten en/of om continuïteit te kunnen garanderen werk ik intensief samen met andere loopbaancoaches en KernTalentenanalisten.

Om ook hoogbegaafde volwassenen met een AG- of ZW-uitkering te kunnen helpen is Hoogbegaafd in bedrijf opgericht: een collectief van KernTalentenanalisten gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Hoogbegaafd in bedrijf heeft met het UWV een raamovereenkomst gesloten voor het uitvoeren van reintegratiediensten.

Hoogbegaafd in bedrijf

Ik richt me met name op de begeleiding van (hoogbegaafde) volwassenen. Via deze weg kom ik ook regelmatig kinderen tegen met hulpvragen op het gebied van hoogbegaafdheid. Ik werk graag samen met Esther Jeras. Zij is specialist in het begeleiden van hoogbegaafde kinderen. Andersom zocht Esther iemand die volwassenen kan helpen die zij tegenkomt. Kortom: eigenwaarde biedt meerwaarde als wij samenwerken.

Elevation coaching

De KernTalentenmethode zet ik in bij (jong)volwassenen om een studie te kiezen die bij hun natuur past. Corine Opmeer werkt vanuit dezelfde overtuiging als ik met jongeren. Zij begeleidt jongeren die op de middelbare school of daarna vastlopen in hun studiekeuze. Zij biedt ook hulp bij het kiezen van een profiel. Ik verwijs voor dit soort vragen dan ook heel graag naar haar door.

Opmeer inzicht

Verder schrijf ik voor de Stichting Hoogbegaafd.

Stichting Hoogbegaafd