Healy: de theorie

Frequenties

Healy werkt op basis van frequenties. Frequentietoepassingen bestaan al heel lang. Ze zijn ontwikkeld tijdens tientallen jaren van onderzoek door behandelaars en wetenschappers. De veiligheid van deze methode is bewezen door vele studies en tientallen jaren ervaring met duizenden toepassingen.

“Het principe van de Healy is gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstrom, die verklaart dat veel ziekten of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een “onnatuurlijk verlaagde celmembraanspanning”. Dit betekent dat het spanningsverschil tussen de celbinnenzijde en de celtussenruimte te laag is. Een gezonde cel toont een waarde van ongeveer -70 mV of millivolt. Een lager spanningspotentiaal dan deze normale (fysiologische) waarde leidt tot een verstoord celmetabolisme en resulteert vaak in verschillende ziekten en gezondheidsproblemen.

De Healy is ontworpen om de celspanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het introduceren van elektrische stroom in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères. Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de stroom wordt toegediend in de vorm van geschikte frequenties, vandaar dat deze therapie ook ‘frequentietherapie’ wordt genoemd.”

Bioresonantie

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.

Medisch goedgekeurd

De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.” Bron: https://www.healyworld.net/nl/the-scientific-basis-of-healy-our-wealth-of-many-years-experience/

Ervaring leert dat Healy voor veel meer doeleinden wordt ingezet met mooie resultaten.

Wil je meer weten over energie? Lees dan verder op de pagina over energie.

Benieuwd? Ik ook naar jou!