Healy: de praktijk

De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm). Om de Healy te kunnen gebruiken download je de Healy app. Hierin staan allerlei programma’s. Je downloadt een programma vanuit de app op de Healy door middel van bluetooth. Vervolgens sluit je de Healy aan. Dat kan op verschillende manieren. Bij het ene programma doe je bandjes om je polsen waarbij je de stekkertjes in de Healy doet. Bij een ander programma gebruik je dezelfde snoertjes maar dan aangesloten op oorclips. Door de snoertjes wordt de microstroom toegediend. Ieder programma is uniek en kent dus ook een andere doorlooptijd. Deze varieert van enkele minuten tot ongeveer een uur. De Healy zelf hang je aan je kleding of doe je in je zak.

Versies

Healy kent verschillende versie. De basisversie is de Gold. Daarna volgen de Holistic Health en de Holistic Health plus. Bij iedere versie neemt het aantal beschikbare programma’s toe. De aanschafprijs ligt dan ook hoger.

De meest uitgebreide versie heet de Resonance. Voor deze versie is naast de eerder genoemde een aparte app beschikbaar waarmee analyses kunnen worden gedaan. Healy analyseert welke behoefte aan frequenties het grootst is, analyseert welke programma’s daarbij het meest passend zijn en kan deze vervolgens ook draaien, net als bij de andere Healy versies. Bijzonder aan de Resonance is dat ook analyse en behandeling op afstand mogelijk is door middel van ‘trillen’.

Contra-indicaties

Bij het gebruik van Healy zijn enkele contra-indicaties van toepassing. In deze gevallen kan alleen de Healy Resonance via ‘trillen’ worden gebruikt: tijdens zwangerschap, mensen die aan epilepsie lijden, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is.

Mogelijkheden in mijn praktijk

Ik bied verschillende mogelijkheden aan. Je kunt de Healy voor korte tijd lenen. Als je wat langer wilt ervaren of Healy iets voor jou is, kun je hem van mij huren. Ik beschik inmiddels over meerdere Healy’s (Holistic Health en Holistic Health plus). Als je er zelf een zou willen aanschaffen dan kan – en wil – ik je daarbij helpen.

Ik gebruik zelf de Resonance. Ik kan daarmee analyses draaien waarmee duidelijk wordt welke programma’s voor jou interessant zijn. Die kun je vervolgens lekker thuis draaien. Het fijnst vind ik als we in ieder geval de eerste keer live afspreken. Vervolgens kan ik analyses op afstand draaien, bijvoorbeeld 1x per week, en aan je doorgeven via mail of whatsapp. Jij kunt daar de programma’s die je draait weer op aanpassen.

Benieuwd? Ik ook naar jou!